+31 (0) 10 307 48 20 - Telefonische ondersteuning is nu gesloten | 9:00 - 12:00 | 13:00 - 15:00 CET Maandag tot Vrijdag
| Inloggen |

Eenvoudig Bitcoins kopen en verkopen


Gratis prijs notificaties

Ontvang prijs updates per crypto currency!

Lees meer over prijs notificaties

LiteBit credits

Zelf bepalen wanneer u bitcoins koopt. Credit transacties worden gelijk verwerkt.

Directe transacties

Bitcoins kopen en Bitcoins verkopen dezelfde dag uitbetaald!


Gratis prijs alert


Eenvoudig Bitcoins kopen en verkopen

Bitcoins kopen en Bitcoins verkopen gaat heel eenvoudig bij LiteBit.eu. U kunt zonder verificatie tot €15 Bitcoins kopen. Wilt u hogere bedragen uitgeven? Dan moet u uzelf eenvoudig identificeren.

Snel en eenvoudig bitcoins kopen!

Via iDeal and Mister Cash

Bitcoins kopen

Bitcoin en andere crypto currencies kopen bij LiteBit.eu! Wij accepteren iDeal, SOFORT, SEPA en vele andere betaalmethoden om het betalen gemakkelijk te maken.

Bitcoins kopen

Bitcoins verkopen

Bitcoin en andere crypto currencies verkopen bij LiteBit.eu! We verwerken alle verkoop orders met snelheid en betalen twee keer per dag uit. In de meeste gevallen heeft u uw geld de volgende dag

Bitcoins verkopen

Groot assortiment

Bij LiteBit vinden wij dat toegang tot crypto currency gemakkelijk moet zijn. Daarom limiteren wij onszelf niet tot een beperkt aantal munten. We zullen altijd een wijd assortiment aanbieden voor uw gemak.

Mist u een coin?

Gratis prijs notificaties

Ontvang een gratis notificatie met prijs notificaties via uw favoriete service. Selecteer een coin, kies de drempel en we zullen u een notificatie sturen wanneer de prijs overeenkomt!Email

Notificaties

Telegram

Begin nu

Klanten beoordelingen

Lees wat onze klanten over ons zeggen.


Odal 02-06-2016

Zeer vlotte en vooral snelle verwerking van de betalingen. Ik kan elke Nederlander en Belg LiteBit.eu ten sterkste aanbevelen! LiteBit, bedankt om dit alles mogelijk te maken! Met vriendelijke groeten, M.

TTT 29-11-2016

De website is heel overzichtelijk en de aan en verkoop van coins is zeer gemakkelijk te regelen. Daarnaast is de helpdesk zeer accuraat en geeft men zorgvuldig en uitgebreid antwoord op vragen. Een echte aanrader dus!

Anonymous 24-12-2016

Ben echt nog een beginneling in crypto currency en ook iets ouder haha. Maar alles wat op deze site gebeurd zit echt top in elkaar. Makkelijk, overzichtelijk, you name it! Complimenten!

Sander Rueck 08-02-2017

Ik heb weinig ervaring met handelen in coins dus had aardig wat vragen voor de support afd. van Litecoin. Middels het contact via de livechat is het e.e.a. duidelijk geworden. Complimenten voor deze service!